A-Katsastus Rovaniemi-Marttiinintie

2 asiakasarviota
Katso Rovaniemi

Tämä asema ei ilmoita hintatietojaan Katsastushinnat.fi-sivustolla. Katso tästä muiden Rovaniemen katsastusasemien hinnat.

Asiakkaiden arviot 2 kpl

Yleisarvosana 2/5
Käyntipäivä 11.6.2015

Saavuttuani katsastuspaikalle toimiston ovi oli lukossa ilman mainintaa että katsastaja on samalla ilmeisesti sihteerikin oman toimensa ohella. Ohikulkija vinkkasi että mene suoraan halliin, talvi tulee jos tässä odotat, viikkoa ennen juhannusta. Katsastus sujui ilman moitteita kuivahkojen insinöörivitsien lomassa, hah haa. Aina tässä paikassa olen törmännyt samaan pakkomielteiseen jarrulevyjen paksuuden mittaamiseen johon muualla ei niin kauheasti laiteta voimavaroja, kyllähän jarrulevyjen kunnon näkee sokea Reettakin. Hinnan takia valitsin aseman vaan en enää.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

1/5

2/5

2/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Kyllä

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Yleisarvosana 5/5
Käyntipäivä 7.7.2014

Ei tarvinnut odottaa kun oli varattu ja maksettu aikaisemmin. Yllätyksekseni tuli esiin että vuoronumeroni oli 40 ja 37 oli näytössä. Ajattelin että eihän tässä mene kovin aikaa ja rauhohotun odottaan. Vieressä oleva auto lähti liikkeelle.mutta sieltä annettiin merkki seis. Ja sitten annettiin minulle merkki että saan tulla. Tajusin sen niin että varaukseni oli aikaisemmin tullut voimaan.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

5/5

5/5

4/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Kyllä

Menikö auto läpi: Kyllä

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Aloita

Oletko tämän aseman edustaja? Aktivoi tämä sivu ja julkaise aseman hintatiedot, aukioloajat ja yhteystiedot.

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.