Kevättä hinnoissa - Katsastuspaketti vain 56,00 €

Katso sulaneet hinnat. Nyt kannattaa mennä Helpon kautta. Tilaa ilmainen alennuskuponki puhelimeesi. Henkilö- tai pakettiauton katsastus päästömittauksineen HelppoKatsastus Turunväylältä vain 56,00 €. Tarjous ei edellytä ajanvarausta. Tarjous on voimassa vain arkipäivisin, eikä koske matkailuautoja. Näytä alennuskuponki katsastukseen ilmoittautuessa. Tervetuloa HelppoKatsastukseen!

Kevättä hinnoissa - Katsastuspaketti vain 56,00 €

Katso sulaneet hinnat. Nyt kannattaa mennä Helpon kautta. Tilaa ilmainen alennuskuponki puhelimeesi. Henkilö- tai pakettiauton katsastus päästömittauksineen HelppoKatsastus Kivenlahdella vain 56,00 €. Tarjous ei edellytä ajanvarausta. Tarjous on voimassa vain arkipäivisin, eikä koske matkailuautoja. Näytä alennuskuponki katsastukseen ilmoittautuessa. Tervetuloa HelppoKatsastukseen!

Katsastus mittauksineen 45/50€

Tarjoustekstarilla katsastuksen OBD-mittaus ilmaiseksi(alle 10v vanhat bensiiniautot ja 9/2016 uudemmat dieselit) ja vanhemmat autot edulliseen 50€ hintaan päästömittauksineen!

Tarjous: määräaikaiskatsastus 48 eur mittauksineen!

Tilaamalla ilmaisen alennuskupongin puhelimeesi saat henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastuksen vain hintaan 48 euroa (sis. päästömittaukset). Odotusajan välttämiseksi, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen. Tervetuloa Roihupellon Varmakatsastukseen!

Turva Katsastus - Espoo

Turva Katsastus ei ilmoita tällä hetkellä tietojaan Katsastushinnat.fi-sivustolla. Halutessasi näet muut Espoon katsastusasemat helposti palvelussamme.

Katso Espoon katsastusasemat
Aloita

Oletko tämän katsastusaseman edustaja? Aktivoi tämä sivu ja julkaise aseman hintatiedot, aukioloajat ja yhteystiedot.

Sammio