Juankosken katsastusasemat auki lauantainaKatsastuspaketti Siilinjärvellä vain 49€!

Katsastuspaketti nyt vain 49€ Katsastusasema Gurussa Siilinjärvellä! Tilaa maksuton tekstarikuponki ja esitä se aseman kassalla. Etu koskee henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia, sekä sisältää lakisääteiset. Tulehan käymään Gurulla!

Katsastuspaketti Kuopion Kallantiellä vain 54€!

Katsastuspaketti nyt vain 54€ Pohjois-Savon Katsastuksessa Kuopion Kallantiellä! Tilaa maksuton tekstiviestikuponki puhelimeesi ja esitä tekstiviesti kassalla. Tarjous koskee henkilö- ja pakettiautoja, sekä sisältää lakisääteiset. Tulehan käymään!

Katsastuspaketti Sorsasalossa vain 49€!

Katsastus päästömittauksineen nyt vain 49€ K1 Katsastus Kuopio Sorsasalossa! Tilaa maksuton tekstiviestikuponki puhelimeesi, varaa aika ja esitä tekstari maksaessasi asemalla. Tarjousta voi käyttää henkilö- ja pakettiautojen vuosikatsastuksissa. Tervetuloa!

Katsastuspaketti Siikalahdessa vain 49€!

Määräaikaiskatsastus lakisääteisine mittauksineen vain 49€ A-Katsastuksen asemalla Siikalahdessa! Tilaa maksuton tekstiviestikuponki puhelimeesi, varaa aika jonottamisen välttämiseksi ja esitä tekstiviesti kassalla. Tarjous koskee henkilö- ja pakettiautoja. Tervetuloa katsastukseen!

Valitettavasti antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään asemaa.