Siilinjärven alueen katsastusasemat

| 2 arvostelua keskiarvolla 4


Kesähinnat Kuopiossa! – Katsastuspaketti 49€

Hei Autoilija, säästä lomabudjettiasi ja lähde Lomille lomps(a) täynnä! Varmista autosi turvallisuus HelppoKatsastuksessa. HelppoKatsastus on kotimainen ja luotettava katsastusasema. Henkilö- tai pakettiauton katsastus ja päästömittaus HelppoKatsastus Kuopiossa vain 49€. Tarjous ei koske matkailuautoja. Tarjous ei edellytä ajanvarausta. Tilaa puhelimeesi ilmainen alennuskuponki ja näytä alennuskuponki katsastukseen ilmoittautuessa. Tervetuloa!

Katsastuspaketti Sorsasalossa vain 49€!

Katsastus päästömittauksineen nyt vain 49€ K1 Katsastus Kuopio Sorsasalossa! Tilaa maksuton tekstiviestikuponki puhelimeesi, varaa aika ja esitä tekstari maksaessasi asemalla. Tarjousta voi käyttää henkilö- ja pakettiautojen vuosikatsastuksissa. Tervetuloa!

Kesähinnat - Katsastuspaketti 57€

Hei Autoilija, säästä lomabudjettiasi ja lähde Lomille lomps(a) täynnä! Varmista autosi turvallisuus HelppoKatsastuksessa. HelppoKatsastus on kotimainen ja luotettava katsastusasema. HelppoKatsastus palvelee osoitteessa Korjalankatu 4. Henkilö- tai pakettiauton katsastus ja päästömittaus HelppoKatsastus Kouvolassa vain 57€. Tarjous ei koske matkailuautoja. Tarjous ei edellytä ajanvarausta. Tilaa puhelimeesi ilmainen alennuskuponki ja näytä alennuskuponki katsastukseen ilmoittautuessa. Tervetuloa!

Katsastuspaketti Siilinjärvellä vain 49€!

Katsastuspaketti nyt vain 49€ Katsastusasema Gurussa Siilinjärvellä! Tilaa maksuton tekstarikuponki ja esitä se aseman kassalla. Etu koskee henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia, sekä sisältää lakisääteiset. Tulehan käymään Gurulla!

Katsastuspaketti Siikalahdessa vain 49€!

Määräaikaiskatsastus lakisääteisine mittauksineen vain 49€ A-Katsastuksen asemalla Siikalahdessa! Tilaa maksuton tekstiviestikuponki puhelimeesi, varaa aika jonottamisen välttämiseksi ja esitä tekstiviesti kassalla. Tarjous koskee henkilö- ja pakettiautoja. Tervetuloa katsastukseen!

Katsastuspaketti Kuopion Kallantiellä vain 54€!

Katsastuspaketti nyt vain 54€ Pohjois-Savon Katsastuksessa Kuopion Kallantiellä! Tilaa maksuton tekstiviestikuponki puhelimeesi ja esitä tekstiviesti kassalla. Tarjous koskee henkilö- ja pakettiautoja, sekä sisältää lakisääteiset. Tulehan käymään!

Siilinjärvi

Katsastusasema Guru

A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Muutoskatsastukset Rekisteröinnit Veneiden rekisteröinti

Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.34,00 €

(edullisin hinta saattaa olla tarjolla vain valittuina ajankohtina ja saattaa edellyttää nettimaksua)

Määräaikaiskatsastus ilman ajanvarausta35,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset nettivarauksella alk.15,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset ilman ajanvarausta 22,00 €

Jälkitarkastus nettivarauksella alk.25,00 €

Jälkitarkastus ilman ajanvarausta25,00 €

Päivitetty 22.6.2024

Katsastuspaketti Siilinjärvellä vain 49€!
Tilaa alennuskuponki kännykkääsi - Klikkaa tästä!