Plus Katsastus Kangasala - Kangasala

Keskiarvo 3,0 - 2 arvostelua
<
Plus Katsastus Kangasala

Kuvaus


Kangasalan Autokatsastus on nyt Plus Katsastus Kangasala.

Olemme kotimainen, yksityinen ja ennen kaikkea reilusti edullinen katsastusasema Kangasalan Lentolassa – lyhyen matkan päässä Tampereelta.

Palveluihimme kuuluvat kaikki henkilö- ja pakettiautojen katsastukset, ajoneuvojen omistajavaihdokset sekä muut rekisteröintiasiat, siirtoluvat ja ajoneuvojen vakuuttaminen.

Katsastusasema sijaitsee Lentolan teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Kangasalan Prismaa ja muita palveluita.

Asemalle voit tulla ilman ajanvarausta! Voit toki myös halutessasi varata ja maksaa edullisen katsastusajan netistä, jolloin mahdollinen odotusaikasi jää pienemmäksi.

Tervetuloa toteamaan itse miten aidosti yrittäjämäisellä asenteella ja joustavuudella katsastusasiasi hoituvat.

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.39,70 €

Määräaikaiskatsastus49,70 €

Päästömittaus31,00 €

Jälkitarkastus29,70 €

Päivitetty 22.6.2024

Palvelut


Rekisteröintikatsastukset
Valvontakatsastukset
Muutoskatsastukset
Rekisteröinnit
Vakuutukset
Kahvitarjoilu

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 3,0 | 2 arvostelua
Kirjoita arvostelu

Tietoa käyttäjien tekemistä arvosteluista


Yleisarvosana 3/5

Ennen aivan asiallista toimintaa, mutta nyt katsastamassa oli uusi nuori henkilö ja jos meininki on kuten joskus 80-luvulla valtion konttorissa, niin entisen asiakkaan saitte.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

4/5

4/5

2/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Ei

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Ei

Yleisarvosana 3/5

Auton määräaikaiskatsastuksessa tuli hylkäyspäätös helmakotelon painumasta. Kotelo ei ole osa rungon kantavaa rakennetta ja painuma on ollut autossa 6-7 vuotta. Samalla Kangasalan asemalla auto on katsastettu varmaankin 8 vuotta eikä aiempina vuosina k.o.helmakotelon painumasta ole edes sanallisesti mainittu. Itse en naishenkilönä osannut mitenkään reagoida/puolustautua enkä siinä kohtaa ymmärtänyt sanoa vaurion olleen autossa jo vuosia. Katsastava henkilö oli kovin tiukka ja epäystävällinen oloinen. Kävimme korjaamolla kysymässä painaumaan hinta-arviota ja siellä kovasti työnjohtoa myöten ihmeteltiin hylkypäätöstä. Lähettivät aluapäällikölle myös sähköpostia tiedustellen olisiko asiaa mahdollista tarkastella uudelleen,koska vaurio ei heikennä korin lujuutta ja haitta on lähinnä kosmeettinen ja verrattavissa vaikka lokasuojan lommoon. Aluepäällikön vastaus oli lyhyt ja hän totesi vain, että painuma on liian ”suuri”. Ensimmäistä kertaa saimme sekä asemalla että myös sähköisen asioinnin osalta erittäin huonoa palvelua. Yrityksemme autot tulevat jatkossa katsastetuksi muualla kuin Plus Katsastuksella.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

4/5

1/5

4/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Ei

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation