A-Katsastus Kerava - Kerava

A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Keskiarvo 4,0 - 3 arvostelua
<
A-Katsastus Kerava

Kuvaus


A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.29,00 €

(edullisin hinta saattaa olla tarjolla vain valittuina ajankohtina ja saattaa edellyttää nettimaksua)

Määräaikaiskatsastus ilman ajanvarausta49,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset nettivarauksella alk.39,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset ilman ajanvarausta 39,00 €

Jälkitarkastus nettivarauksella alk.33,00 €

Jälkitarkastus ilman ajanvarausta33,00 €

Päivitetty 24.4.2024

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 4,0 | 3 arvostelua
Kirjoita arvostelu

Tietoa käyttäjien tekemistä arvosteluista


Yleisarvosana 5/5

Ysatävällinen, asiallinen ja ammattitaitoinen palvelu. Suosittelen. Ps. Yariksen vasen etujousi oli mennyt poikki, enkä ollut sitä huomannut, Siksi hylky. Katsastus oli siis paikallaan.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

5/5

5/5

5/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Kyllä

Menikö auto läpi: Ei

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Yleisarvosana 3/5

Olen katsastuttanut autoni tällä asemalla useita vuosia ja aiemmin kaikki on mennyt hyvin ja olen saanut hyvää palautetta ja asiantuntevaa tietoa autostani. Nyt katsastusmies oli joku jota en aiemmin ole nähnyt, En saanut vastauksia kysymyksiini ja kun kerroin testimielessä, että hyvä juttu kun kallistuksenvakaajien puslien huono kunto tuli ilmi, koska auto on ollut sivutuuliherkkä. Katsastusmies ei korjannut tätä käsitystäni vaikka kallistuksenvakaajilla ei ole sivutuuliherkkyyden kanssa mitään tekemistä, Mainitsin erikseen uusista kitkarenkaista, joiden matala paine on usein osasyyllinen asiaan. Tästä olisi ollut syytä valistaa asiakasta ja lisäksi neuvoa esim. ohjauskulmien säädön suorittamista. Tuli sellainen käsitys ettei katsastusmies joko tuntenut auton tekniikkaa tai viitsinyt asiakasta neuvoa. Hän merkitsi korjauskehotuksen öljyvuodosta vaikka kyseessä oli selvä jäähdytysnestevuoto kun testaa vuotavaa nestettä sormien välissä. Oikaisuvaatimus Trafissa on maksullinen joten jätän sen tekemättä. Ikävää kuitenkin, että nyt minulla on rekisteriotemerkintä viasta, jota autossani ei ole. Etenkin jos olen vaihtamassa autoa, se voi haitata huomattavasti koska ison moottorin kampiakselin öljyvuoto, jolta tämä näyttää, on kallis korjattava. Aseman nosturit pitivät melkoista kirskuntaa eli niiden huolto on laiminlyöty. Ollaanko asemaa poistamassa käytöstä?

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

5/5

2/5

3/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Kyllä

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Yleisarvosana 4/5

Olen käynyt tällä asemalla monta vuotta ja tähän saakka asiakas palvelu on ollut ensi luokkaista sekä opettavaista. Olen aiemmin saanut hyvin vastauksia tyhmiinkin kysymyksiini. Mutta nyt oli joku outo mies katsastamassa ja runnoi autoa kuin yrittääkseen rikkoa sitä. Moitti kaikenlaisia pikku juttuja, jotka eivät katsastukseen tietääkseni edes kuulu. Tutki äärimmäisen tarkkaan joka kolon, mikä tietysti on hyvä, mutta vaivaantunut olo kyllä tuli. Koskaan aikaisemmin ei autoani ole rynkytetty nosturilla niin paljon kuin nyt. Koskaan aiemmin ei myöskään ole merkitty korjauskehotuksiksi näin mitättömiä asioita. Yksikään niistä ei kavereiden mukaan vaaranna millään tavalla autoni turvallisuutta. Pelotteli vielä että kilvet lähtee pois ratsiassa ja tulee sakot päälle, jos viat ei ole korjattu. Entä jos korjaan viat ja ne tuleekin uudestaan? Nyt pitää viedä kalliiseen korjaamoon kun pitää olla todiste siitä että viat on korjattu. Ei oo kivaa opiskelijalle. Nyt kyllä alkoi mietityttämään, uskallanko tämän jälkeen enää tälle asemalle tulla. Sääliksi käy minun autoani vanhempien autojen omistajia. No onhan tääkin jo yli 10 vuotta mutta paljon vanhempia on liikenteessä. Kuulin isältäni kauhukertomuksia 80-luvun Helsingin katsastus konttorista ja tällaista se varmaan oli.

Sujuvuus

Ystävällisyys

5/5

2/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Kyllä

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation