A-Katsastus Kouvola-Tommolankatu - Kouvola

A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Keskiarvo 3,0 - 1 arvostelu
<
A-Katsastus Kouvola-Tommolankatu

Kuvaus


A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.29,00 €

(edullisin hinta saattaa olla tarjolla vain valittuina ajankohtina ja saattaa edellyttää nettimaksua)

Määräaikaiskatsastus ilman ajanvarausta44,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset nettivarauksella alk.32,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset ilman ajanvarausta 32,00 €

Jälkitarkastus nettivarauksella alk.30,00 €

Jälkitarkastus ilman ajanvarausta30,00 €

Päivitetty 12.6.2024

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 3,0 | 1 asiakasarviota
Kirjoita arvostelu

Tietoa käyttäjien tekemistä arvosteluista


Yleisarvosana 3/5

Asemalla 16.20 ja vuoronumerolaitteessa sinisellä töhnällä punainen korkki päällä. Ilmoitusta siitä, että katsastus on päättynyt ei ollut. Otin numeron ja sain vuoron erittäin ystävälliseltä asiakaspalvelijalta. Katsastaja silmin nähden ärtynyt koska joutui ilmeisimmin ylitöihin myöhaisen saapumiseni takia. Ilmoitti asiasta tiskin takana oleville työn tekijöille melko kovaäänisestu mutta ei kommentoinut pahoittelujani asian johdosta mitenkään ennen tarkastusta vaan käveli ohitseni. Kassat laskettiin ennen autoni tarkistusta ja asema laitettiin kiinni. Sain kuitenkin jäädä sisälle odottamaan, että tarkistus on tehty. Auton vein asemalle täysin toimivine jarruineen, palautui kuitenkin jarruputki poikkinaisena paikasta, jossa löytynyttä mätävauriota ei ollut. Myös käsijarrun tehot ja tunto tiessään vaikka edellisenä päivänä säädetty (vaijeri ja kengät) ja testattu melko kovakätisesti hiekkatiellä. Tarkistukseen menevä aika oli melko pitkä verrattuna aiempiin kertoihin viimeisien 20 vuoden aikana (30-40min). Itse en päässyt tilannetta paikan päällä toteamaan sillä vietin tarkastukseen menevän ajan kahden alle kouluikäisen lapseni kanssa odotuskopissa. Loppuohjeina ajokiellon saaneelle autolle, että yli 40km/h ei kannata ajaa kotiin. Pikainen tarkistus auton alla tehty mutta purkutoimet paljastanevat lopullisen totuuden kun alan korjaamaan yllättäin katsastuksen aikana ilmenneitä vaurioita. Olen melko varma, että jarruputket eivät itsestään pamahtele poikki varsinkaan ruostevaurion johdosta ja taustalla uudelleen käynnistynyt jarrutesteri sekä tarkastukseen kulutettu aika todettujen vaurioiden vähyyden vuoksi vaikuttavat tilanteeseen nähden melko omituisilta. Pellistä ja putkien kunnosta voi alustavasti taskulampun valossa päätellä, että nyt on käytetty liikaa voimaa paikoissa, jonne se ei kuulu. Mutta hei, saatanhan olla väärässäkin, eipä tosin ole näin käynyt yhdenkään kipon kanssa koskaan ennen.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

2/5

3/5

3/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Ei

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Ei

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation