A-Katsastus Pietarsaari-Varikonkatu

3 asiakasarviota
Katso Pietarsaari

Tämä asema ei ilmoita hintatietojaan Katsastushinnat.fi-sivustolla. Katso tästä muiden Pietarsaaren katsastusasemien hinnat.

Asiakkaiden arviot 3 kpl

Yleisarvosana 4/5
Käyntipäivä 12.2.2018

Joustavaa ja ystävällistä palvelua. Asiallinen suhtautuminen asiakkaaseen. Perheessämme useita ajoneuvoja ja asiakassuhde on jatkunut vuosikymmeniä enkä ole nänhyt aihetta vaihtaa katsastusasemaa.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

4/5

5/5

4/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Kyllä

Menikö auto läpi: Ei

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Yleisarvosana 1/5
Käyntipäivä 10.1.2014

tarkoitus oli katsastaa auto, mutta henkilökunnan käytös oli niin epämiellyttävää että poistuin paikalta ja menin toiselle paikkakunnalle, onneksi voi vapaasti valita paikan missä autonsa katsastaa

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Yleisarvosana 2/5
Käyntipäivä 2.7.2012

”Betjäna - Palvelemme”. Tämä lupaus komeili Pietarsaaressa Varikonkadun A-katsastuksen valomainoksessa. Ajattelin ajaa henkilöautoni katsastukseen, tulisi samalla sekin hoidetta. Mainoskyltissä luki drive-in, piha oli melko tyhjä, ajattelin että onnistuisi nopesti. Virkailija otti maksun ja sanoi että noin tunti ja viisitoista minuuttia on odotusaika. Odottelin puolitoista tuntia ja sitten menin kysymään virkailijalta, vieläkö on monta autoa minun edelläni. Hän sanoi että edelläni on kolme autoa. Odotin kuusi autoa ja menin taas tiedustelemaan asiaa, Virkailija sanoi että menee vielä noin viisitoista minuuttia, sanoi tulleen jotain sekaannusta ja lupasi että minun autoni olisi joka tapauksessa vuorossa seuraava. Odottelin ja sitten kutsuttiin “nästa kund, vänligen“, ei ollut taaskaan minun autoni. Olin odottanut luvatun 1t 15 min:n asemasta pian kolmisen tuntia, minun mittani tuli täyteen. Menin ja pyysin virkailijaa antamaan rahat takaisin. kesäpietarsaarelainen

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Aloita

Oletko tämän aseman edustaja? Aktivoi tämä sivu ja julkaise aseman hintatiedot, aukioloajat ja yhteystiedot.

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.