Keväthinnat Raisiossa – Katsastuspaketti 45€

Katso karrelle kärventyneet keväthinnat! Varmista autosi turvallisuus HelppoKatsastuksessa. HelppoKatsastus on kotimainen ja luotettava katsastusasema. Henkilö- tai pakettiauton katsastus ja päästömittaus HelppoKatsastus Raisiossa vain 45€. Tarjous ei koske matkailuautoja. Tarjous edellyttää ajanvarausta. Tilaa puhelimeesi ilmainen alennuskuponki ja näytä alennuskuponki katsastukseen ilmoittautuessa. Huom! HelppoKatsastus palvelee osoitteessa Tuotekatu 18, Raisio. Tervetuloa!

Tilaamalla hyväksyt tietosuojainformaation

HelppoKatsastus Raisio - Raisio

HelppoKatsastus palvelee osoitteessa Tuotekatu 18, Raisio

Keskiarvo 3,3 - 3 arvostelua
<

Kuvaus


HelppoKatsastus on muuttanut Raisioon. HelppoKatsastus palvelee osoitteessa Tuotekatu 18, Raisio. Raision asema palvelee 25.8.2023 alkaen.

Uusi HelppoKatsastus avataan Raisioon. HelppoKatsastuksen löydät Raision parhaiden palveluiden ääreltä Tuotekadulta. HelppoKatsastus sijaitsee aivan Raision Ohikulkutien varrella, vastapäätä kauppakeskus Myllyä, moottoritien toisella puolella. Meille on helppo saapua kaikista suunnista ja pihassa on hyvin parkkitilaa.

HelppoKatsastus Raisio on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus sujuu vaivattomasti. Suoritamme auton katsastuksen ammattitaidolla ja luotettavasti, ja katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset ja jälkitarkastukset.

Katsastusaseman henkilökunta koostuu alan kokeneista osaajista, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Mittaukset, tarkistukset ja muut katsastustyöt saadaan siis suoritettua tarkasti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissa tai seurata katsastuksen kulkua.

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus + lakisääteiset mittaukset ennakkovarauksella45,00 €

Määräaikaiskatsastus ennakkovarauksella39,00 €

Jälkitarkastus27,00 €

Päivitetty 17.4.2024

Seuraavat vapaat katsastusajat


Ei vapaita aikoja saatavilla tällä hetkellä

Palvelut


Rekisteröintikatsastukset
Kuntotarkastukset
Muutoskatsastukset
Kahvitarjoilu

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 3,3 | 3 arvostelua
Kirjoita arvostelu

Tietoa käyttäjien tekemistä arvosteluista


Yleisarvosana 2/5

Epäammatimainen katsastaja, pieniä virheitä katsastuslapussa. Mm, hän löysi peukalon kokoisen reijän etulokasuojasta mutta itse en ole kyseistä reikää löytänyt vieläkään. Ei merkinnyt kohtaa katsastuspaperiin, joka olisi ehkä hiukan helpottanut sen löytämisen. Mm sivulasien tummennukset ovat niin olemattomat että en ole edes itse huomannut että niissä olisi kalvo, sen sijaan itse olisin sntanut hylyn tuulilasista. Ei ottanut mitenkään huomioon sitä, että auto oli seissyt 4kk ennen katsastusta, niin aika todennäköistä että päästöt olivat huonot ja jarrut ruosteessa. Tekisi mieli tehdä kyseisestä firmasta julkinen arvostelu ja valitus kuluttajasuojaan ellei asiaa jotenkin saada korjattua. Toinen katsastaja olisi varmasti tiennyt mitä katsoa ja mihin puuttua. Valojen säätökin jäi epäselväksi. En tiedä toimiiko vai ei mutta hänen sanojen mukaan säätö voi olla pudonnut tai rikki. Käynnistäessä kuitenkin säätää normaalisti. Pahemmatkin autot menneet heittämällä läpi vaikka itse olisin laittanut ajokieltoon. Auto on kuitenkin 110% turvallinen muille ja minulle.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

1/5

1/5

4/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Ei

Yleisarvosana 3/5

Oli myöhässä varatusta ajasta. Turhan tiukka asenne pikku vikoihin, vanhanajan katsastusta.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

3/5

4/5

3/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Ei

HelppoKatsastus Raisio vastasi:

Hei,

Kiitoksia palautteestasi. Olemme pahoillamme, mikäli katsastus on tuntunut syynäykseltä. TrafiComin ohjeistuksen mukaan hommat hoidetaan.
Mukavaa kesän odotusta.

Yleisarvosana 5/5

Erittäin ystävällinen ja asiallinen palvelu.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

5/5

5/5

5/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä

Suosittelisi asemaa ystävälle: Kyllä

Menikö auto läpi: Kyllä

HelppoKatsastus Raisio vastasi:

Kiitti Jaska! Tervetuloa taas seuraavallakin kerralla.

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation