Plus Katsastus Tuusula - Tuusula

Keskiarvo 3,0 - 1 arvostelu
<
Plus Katsastus Tuusula

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.39,70 €

Määräaikaiskatsastus45,70 €

Päästömittaus30,00 €

Jälkitarkastus29,70 €

Päivitetty 24.5.2024

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 3,0 | 1 asiakasarviota
Kirjoita arvostelu

Tietoa käyttäjien tekemistä arvosteluista


Yleisarvosana 3/5

Vanhemmalla autolla ajaa, niin katsastuksessa yleensä pohja ja helmat koputeltu sekä pissapojan/pyyhkijöiden toimivuus katsottu. Tällä konttorilla katsastusmieheltä nämä jäivät. Jostain syystä takaovet kiinnostivat, toisesta tuli korjauskehotus, ei aukea. Tällä kertaa auto oli 90-luvun lopulta, hyvällä huoltohistorialla, ruosteeton. Vuonna -17 kun Trafi vapautti katsastuskonttorit eli antoi vapaammat kädet toimia, tuli asia huomattua. Olin silloisessa kotikunnassani katsastamassa 2000-luvun autoa, kunto hyvä. Samassa konttorissa katsastus 6. kerran. Nyt katsastus ei sujunutkaan kuin Strömsössä. Katsastusmies olisi normaalisti katsastanut vähintään kaksi autoa siinä ajassa kuin hän käytti tähän yhteen, löytääkseen vikaa. Hänen päivänsä oli lopulta pelastunut, kun sai antaa korjauskehotuksen. Tutuilla joissain konttoreissa samansuuntaisia kokemuksia. Vanhempi auto, vaikka ikäisekseen ulkonäkö siisti, ei mikään ronttonen, niin katsastuksessa aletaan nyppiä ajatuksella että jotain täytyy olla. Oli ensimmäinen ja viimeinen käynti yllämainitussa katsastuskonttorissa.

Sujuvuus

Ystävällisyys

4/5

1/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Kyllä

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Kyllä

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation