A-Katsastus Vaasa-Rantamaantie - Vaasa

A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Keskiarvo 2,0 - 2 arvostelua
<
A-Katsastus Vaasa-Rantamaantie

Kuvaus


A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.39,00 €

(edullisin hinta saattaa olla tarjolla vain valittuina ajankohtina ja saattaa edellyttää nettimaksua)

Määräaikaiskatsastus ilman ajanvarausta54,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset nettivarauksella alk.36,00 €

Katsastuksen lakisääteiset mittaukset ilman ajanvarausta 36,00 €

Jälkitarkastus nettivarauksella alk.26,00 €

Jälkitarkastus ilman ajanvarausta26,00 €

Päivitetty 19.5.2024

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 2,0 | 2 arvostelua
Kirjoita arvostelu

Tietoa käyttäjien tekemistä arvosteluista


Yleisarvosana 2/5

Sain nopeasti ajan Rantamaantien A-katsastusasemalle mutta maksaessani huomasin että minulla oli autoliiton jäsenkortti jolla olisin saanut virkailijan mukaan alennusta mutta se olisi pitänyt näyttää ennen maksamista, joten nyt se ei enää käynty vaikka olin juuri kassalla. Asiallinen ja osaava virkailija olis kysynyt alennuskorttia mutta tämä ei. Hymyili vaan että voi, voi kun et näyttänyt aikaisemmin. Auton sain kyllä katsastettua ja katsastusmies oli ihan asiallinen ja mukava. Sen verran paha maku jäi kuitenkin aseman vastaanottovirkailijasta että en enää mene tuolle Rantamaantien a-katsastusasemalle. Enkä vastaisuudessa A-katsastukseen ylipäätään. Olen käyttänyt tuota samaa katsastusasemaa monta vuotta nuoruudesta lähtien mutta nyt riitti.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

4/5

1/5

2/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Ei

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Kyllä

Yleisarvosana 2/5

Maanantaina asioin kivihaan a-katsastuksessa. Tarkoituksena tehdä veneen rekisteröinti. Siellä tämä ei kuitenkaan onnistunut ja soittivat rantamaantielle kysyäkseen onko joku tietty henkilö paikalla, joka tekee näitä. Asian varmistuttua lähdin tänne ja jonotettuani sain tiedon että tarvitsen vielä yhden paperin entiseltä omistajalta. Hain paperin ja entinen omistajakin tuli mukaan konttorille. Jonotettuamme ilmoittia asiakas palvelija, joka aiemmin lähetti noutamaan uutta paperia todella tylysti, että ko. asioita ei enää tähän aikaan hoideta. Lähdimme pois ja saavuin uudestaan tänään papereitten kanssa. Mukana minulla oli kaksi lastani enkä viitsinyt ottaa heitä sisälle, koska toisella oli flunssa. Koska kassalla ei ollut jonoa ja oma numero oli todella suuri niin kysyin olinko jälleen myöhässä. Tähän vastattiin jälleen todella tylysti viitaten lukutaidottomuuteen. Onneksi vanhempi asiakas palvelija kuitenkin tiesi neuvoa toisen aseman, joka myös tekee veneen rekisteröintejä; Suomen laatukatsastus. Ymmärrän ettei aina ole hyvä päivä, mutta nyt oli kolme eri kertaa mahdollista onnistua ja yhtä monta kertaa meni penkin alle. Olen lapsesta asti asioinut ko. asemalla isän kanssa ja itse toistakymmentä vuotta, mutta en enää. Joka kerralla asion saman henkilön kanssa.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

1/5

1/5

3/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Ei

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Kyllä

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation