K1 Katsastus Vantaa Kaivoksela - Vantaa

Tervetuloa palvelevaan ja ystävälliseen katsastukseen!

Keskiarvo 2,0 - 1 arvostelu
<

Kuvaus


Kevyen kaluston katsastusasema Kaivokselan Bilian yhteydessä. Löydät meille helpoimmin ajamalla Vetotien kautta Bilian portista sisään. Asemamme on Bilian pesukadun vieressä.

Huom.! Tilan mataluuden vuoksi tällä asemalla pystymme katsastamaan ainoastaan henkilöautoja. Huomaathan myös. että emme vastaanota käteistä rahaa Kaivokselan asemalla.

Hinnasto


Määräaikaiskatsastus ennakkovarauksella alk.39,00 €

Määräaikaiskatsastus55,00 €

Päästömittaus31,00 €

Jälkitarkastus ennakkovarauksella27,00 €

Jälkitarkastus27,00 €

Päivitetty 9.2.2023

Seuraavat vapaat katsastusajat


Ei vapaita aikoja saatavilla tällä hetkellä

Arvostelut

Kokonaisarvosana


Keskiarvo 2,0 | 1 asiakasarviota
Kirjoita arvostelu


Yleisarvosana 2/5

Auton Toyotan merkkikorjaamon laajasta vuosihuollosta suoraan tullut kunnossa oleva auto ei mennyt katsastuksesta läpi takajarrulevyn pintaruosteen vuoksi. Kyseinen ajoneuvotyyppi moottorijarruttaa ja jarruttaa voimakkaammin etujarruilla. Tämän vuoksi pintaruostetta voi esiintyä hieman takajarruissa, joka olisi lähtenyt muutamilla voimakkaammilla lisäpolkaisujarrutuksilla. Katsastajalla ei ollut osaamista tai ymmärrystä tästä. Nyt jarruosat vaihdetaan, vaikka ne olisivat kestäneet hyvin seuraavaan huoltoon. Se täysin toimivien ja käyttökelpoisten osien loppuun käyttäymisen järkevyydestä. Autossa ei ollut muita vikoja tai huomautuksia ja jarrutkin toimivat moitteetta. Tämän pienen huomautuksen vuoksi auto hylättiin tarpeettoman tarkan oloisessa syynissä. Heikko palvelu.

Sujuvuus

Ystävällisyys

Viihtyisyys

2/5

2/5

1/5

Ajanvaraus tehty ennakkoon: Ei

Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä

Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei

Menikö auto läpi: Ei

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Kirjoita oma arviosi

Oletko katsastuttanut autosi tällä asemalla? Jätä ihmeessä palautetta kokemuksestasi - siitä on hyötyä kaikille lukijoille. Kiitos! Tutustu asiakasarviointien sääntöihin tästä.

Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet.

1   2   3   4   5  

Ole hyvä ja anna toimiva sähköpostiosoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia.

Jos et muista käyntisi tarkkaa päivämäärää, ole hyvä ja valitse todennäköisin päiväys.

Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.


Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation

Sammio